Over ons

Deze pagina in het Engels

png-leeg

Multiple-Identity is een boutique bureau in Communicatie en Evenementen, gevestigd in Amsterdam en Dubai. Onze portefeuille bestaat uit merken die variëren van jonge en onafhankelijke ondernemers tot aan grote, internationale bedrijven.

Verandering is de enige constante

We beschouwen onszelf graag als een jong, dynamisch en toegankelijk bureau, werkzaam binnen een zorgvuldig opgebouwd kader dat enerzijds leunt op de vertrouwde communicatiemiddelen en anderzijds altijd blijft zoeken naar vernieuwing. Verandering is constant en onvermijdelijk en wij bouwen moeiteloos een brug tussen de offline en online wereld. Daar waar nodig breken wij met traditionele PR-normen om zo de gewenste en vooral vernieuwende en vooruitstrevende resultaten te behalen. Op deze manier kunnen we een positieve en unieke bijdrage leveren aan jouw merkidentiteit.

png-leeg

png-leeg 

Media jungle

We kennen twee traditionele communicatiestrategieën: Business-to-Business en Business-to-Consumers media. Laten we daar nog eentje aan toevoegen: Business-to-Influencer. De jarenlange ervaring in de mediawereld heeft ons namelijk geleerd dat het essentieel is om continu een inspiratiebron te zijn voor de groeiende groep influencers, bloggers en journalisten om relevant en on-top-of-mind te blijven als merk. Always be one step ahead. Dit vraagt om een 24/7 mentaliteit en een hands-on aanpak. De jacht op inspiratie, ervaringen en nieuwe verhalen is een grotere uitdaging dan ooit en die pakken we graag met beide handen aan.

De nauwgezette persoonlijke en invloedrijke relaties met journalisten en (online) influencers zijn belangrijker dan ooit. In de immense jungle van content media is het essentieel je eigen weg te banen als merk om de juiste mensen te bereiken en zo je bereik te vergroten. Daarnaast is het realiseren van relevante en positieve ervaringen bij de influencers, wat zorgt voor een goede connectie met het betreffende merk. Hiermee vergroot je veelvuldig de kans dat media bij het spotten van kansen zich wenden tot jouw merk. Om Amerikaans muziekicoon Beck te quoten: ‘You can’t write if you can’t relate.’  Iets met een spijker en een kop, zullen we maar zeggen.

Multiple-Identity heeft een zorgvuldig opgebouwd netwerk en daardoor reiken onze relaties inmiddels tot ver in het altijd veranderende speelveld van tech, lifestyle, kunst, mode, food, sport en health. Hiermee weten wij meerwaarde te geven aan elk account.

De naam Multiple-Identity blijkt op vele vlakken een schot in de roos. Werp een blik op de samenstelling van het team en al snel wordt duidelijk dat wij werken met creatieve professionals met verschillende achtergronden en uit compleet verschillende werelden. En juist dít maakt dat wij voor elke klant iets kunnen betekenen en snel kunnen schakelen tussen uiteenlopende werelden, methoden en visies.

Grensverleggend

Daarnaast werken we uiteraard op dagelijkse basis met verschillende merkidentiteiten die zelf ook verder kijken dan de Nederlandse grens.  Ons werkveld ligt zowel in Amsterdam als de Verenigde Arabische Emiraten. Door samen te werken met internationale klanten komen we constant in aanraking met verschillende culturen waarbij er zorgvuldig en pragmatisch gehandeld dient te worden. Goede en heldere communicatie hierbij is key.